Att få åtkomst till guider och utbildningar.

Ändrad den Fri, 30 Sep 2022 vid 02:49 PM

Alla betalande kunder får ett konto i vår support-desk.

Är du ny kund skapar vi kontot åt dig första gången du hör av dig till vår support,

0152-610 00

support@entrea.se

Du får då ett välkomst-mail med en aktiveringslänk.

Klicka på länken för att skapa ditt lösenord och aktivera kontot.

Nu kan du gå till www.entrea.se och klicka på support i huvudmenyn.

Logga nu in så får du tillgång till...

• Ärenden. Här ser du en lista på dina aktiva ärenden.  I listan kan du filtrera på status och tid med mera.
  • Skapa ett nytt supportärende.
  • Kunskapsdatabasen med alla support-artiklar.

Entrea's kunskapsdatabas konton är inte kopplad till ditt faktiska Entrea konto.

Så tänk på att du kan ha valt olika lösenord.